espa banner
 

Η ιστορία μας

Kαλοκαίρι 1992

Η νεολαία της εποχής συρρέει σε ένα από τα πρώτα beach bar της περιοχής.

1992

Δώδεκα χιλιόμετρα έξω από την Πάτρα, στο Ρίο, η θάλασσα και ο αέρας της Αχαΐας, συναντιούνται με την ατμόσφαιρα του Περού.

1992

Οι πρώτοι ιδιοκτήτες του Tam Toom ήταν ο Σωκράτης Παράσχης και ο Ζαφείρης Κοτοπούλης.

1994

Από τα πρώτα χρόνια λειτουργίας τού μαγαζιού η διασκέδαση ήταν συνώνυμο, όχι μόνο της νύχτας, αλλά και του μεσημεριού. Kάθε μεσημέρι γινόταν, επί της ουσίας και από ένα πάρτι.

1996

Και κάποιες από τις στιγμές διασκέδασης, των βραδινών βέβαια ωρών, είναι καταγεγραμμένες στη μικρή οθόνη και συγκεκριμένα στην επιτυχημένη σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου «Λόγω Τιμής». Το συνεργείο χρειάστηκε πολλές ώρες για να ολοκληρώσει τις σκηνές του στο χώρο. Σε αυτές οι άνθρωποι του μαγαζιού, αντικρίζουν ανάμεσα στους ηθοποιούς (Άλκη Κούρκουλο, Βίκυ Βολιώτη, Χριστίνα Αλεξανιάν κ.α.) τους εαυτούς τους σε μικρότερη ηλικία αλλά και γνωστούς Πατρινούς, που συμμετείχαν.

1996

Στα παραλειπόμενα αυτών των γυρισμάτων συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι τα ποτά που σέρβιραν οι μπάρμαν στους ηθοποιούς, για τις ανάγκες του σίριαλ, ήταν πραγματικά, με αποτέλεσμα, οι ηθοποιοί στο τέλος να ζαλιστούν.

1992 – 2021

Tις ιστορίες της γράφουν οι παρέες!

1997

H σκυτάλη της ιδιοκτησίας άλλαξε κατά το ήμισυ και πέρασε από τον Σωκράτη Παράσχη στον Κώστα Σακκή που συνέχισε την πορεία του καταστήματος με τον Ζαφείρη Κοτοπούλη

2002

Ήρθε η σειρά του Τάκη Ματθαιόπουλου και του Ανδρέα Παπαχρίστου να πάρουν στα χέρια τους το μαγαζί… από εργαζόμενοι, ιδιοκτήτες!

2010

Οι τελευταίοι ξαναέχτισαν το μαγαζί εκ θεμελίων, πράγμα που δεν αντιλαμβάνεται κανείς με την πρώτη ματιά, καθώς ο χαρακτήρας του χώρου έμεινε ίδιος, παρά τις διαφοροποιήσεις, όπως η μετάβαση, από μια εξωτική Περουβιανή ατμόσφαιρα, σε μια πιο Greek summer version.

2014

Τα καρναβαλικά πάρτυ είναι πλέον θεσμός… αλλά και η Καθαρά Δευτέρα έχει την τιμητική της. Η ταραμοσαλάτα και η λαγάνα συνοδεύει τα σχόλια για το πατρινό καρναβάλι που μόλις τελείωσε...

2015

Το ΤamToom είναι πλέον ανοιχτό όλο το χρόνο. Με κουζίνα κάθε μεσημέρι αλλά και το Σάββατο βράδυ.

2018

Έχοντας την εμπειρία, το χώρο και τους κατάλληλους συνεργάτες το ΤΑΜ ΤΟΥΜ φιλοξενεί αλλά και διοργανώνει εταιρικά events και δεξιώσεις αξιώσεων.

2021

Το ΤamToom συνεχίζει να αποτελεί σταθερή αξία στους προορισμούς χαλάρωσης και ψυχαγωγίας πρωί - βράδυ, χειμώνα - καλοκαίρι.